Iščite po katalogu

 
 
 

HiPath 3000 – KOMUNIKACIJSKA CESTA PRIHODNOSTI

HiPath 3000 – KOMUNIKACIJSKA CESTA PRIHODNOSTI

Smo v obdobju hitrega pretoka vseh vrst informacij, zato so potrebe po komuniciranju vse večje in intenzivnejše kot kadarkoli. Zato vam kot uporabniku nudimo zanesljiv tehnološko in cenovno učinkovit sodoben Siemensov komunikacijski strežnik družine HiPath 3000. Zasnovan je kot poslovni sistem za podjetja po najzahtevnejših standardih in se uspešno trži v več kot 180 državah sveta.

Zakaj vam predlagamo  IP/ISDN/PSTN/DECT Siemenov komunikacijski strežnik HiPath 3000 (hišna telefonska centrala)?

Siemensov komunikacijski strežnik HiPath 3000 je popolna rešitev za podjetja, ustanove in inštitucije ne glede na njihovo velikost. Ker je življenjska doba sistema več kot 10 let, začetna investicija pa se povrne že od dveh do treh let je več kot očitno, da je odločitev za siemensov poslovni komunikacijski strežnik HiPath 3000 ekonomičen – dobra investicija.

V Siemensovem komunikacijskem strežniku HiPath 3000 so upoštevani vsi zadnji svetovni standardi in tehnologije, tako da sistem lahko hitro in brez večjih stroškov dograjujete in prilagajate vašim zahtevam. Sistem vam omogoča popoln nadzor nad stroški.

Siemensov komunikacijski strežnik HiPath 3000 v poslovnih komunikacijah je tehnološko dovršen in ima visok nivo zanesljivosti. Vse funkcije, ki jih sistem omogoča so vam vselej na voljo brez omejitev. Vi sami odločate ali jih boste koristili ali ne, ne da bi v tako nadgradnjo kakorkoli investirali.

HiPath 3000 zmore več:

  • računalnik se na telefonski sistemski aparat priključi s standardnim računalniškim kablom, PC in telefon skupaj nudita uporabniku veliko več.
  • Nadzorni sistemi, snemalne naprave, govorni strežniki se prav tako priključijo na vmesnike, ki so v centrali standardni, da ne govorimo o konferenčnih zvezah, teamskih funkcijah, sekretarskih funkcijah, posredovalnih mestih, brezvrvičnih sistemih, telefonskih imenikih, funkcij iskanja najcenejših smeri (LCR), prikaz stroškov in tarifiranje, delo na domu ter še mnogo drugih uporabnih funkcij, je samo od vas odvisno, kako in na kak način jih boste koristili.

Vsi komunikacijski sistemi HiPath 3000 imajo standardno vgrajeno opremo, ki omogoča daljinsko upravljanje in vzdrževanje. Stroški vzdrževanja niso več tako visoka postavka kot je nekoč bila saj imate možnost izbire med različnimi opcijami.

V kolikor imate konkretno povpraševanje in bi želeli še dodatno predstavitev sistema je potreben samo vaš klik.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.